Muž Sanje Kužet ne može da zadrži suze: Oglasila se zajedničkom fotkom i saopštila predivne vijesti, čestitke stižu sa svih strana
Breaking News

Muž Sanje Kužet ne može da zadrži suze: Oglasila se zajedničkom fotkom i saopštila predivne vijesti, čestitke stižu sa svih strana

Iako je Sanja godinama na javnoj sceni ona je javnosti postala uočljiva tek kad aje počela da vodi poznato muzičko takmičenje Zvedze Granda čak su je neki prozvali za ikonu granda. O njenom životu se jako puno piše, kao i o načinu na koij obavlja svoj posao, ali zasigurno se najviše piše o njenom izgledu.Mnogi dijele mišljenje kak oje prirodna ljepotica, dok drugi misle kako je i ona imala fdosta korekcija i kako su sve one plastične. Koje je vaše mišljenje?

Dugi niz godina je u braku sa Nemanjom imaju sina, a sada je postavila jednu sliku inapisala jako bitne vijesti, svako je ove vijesti vidio na svoj način njenifaonvi pomalo razočarani su joj čestitali  i poželjeli puno sreće ,jer kako kažu svijesni su da mediji mogu loše uticati na privatni život.

Ona je podijelila sliku koju vidite iznad teksta i napisala kako ona odvaja ovog trenutka privati i poslovni život, kako je ovo njhvoa zadnja slika. Kako sve ovo piše da ne bi došlo do pretpostavki da su se razveli kako to obično ide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *