Sećate se Emira iz serije "Beskrajna ljubav"? Totalno se promijenio i ne liči više na onog ljepotana iz serije (Foto)
Breaking News

Sećate se Emira iz serije “Beskrajna ljubav”? Totalno se promijenio i ne liči više na onog ljepotana iz serije (Foto)

Sjećate li se Emira iz Serije:” Beskrajna ljubav”, evo kako sada izgleda: Turski glumac Kan Urgandžıoglu (36) je glumio u brojnim serijama, a nekako su ga svi zapamtili po ulozi Emira u seriji :” Beskrajna ljubav”. Da li ste pratili ovu seriju? Veoma je gledana.

Naravno najveći fanovi su upravo žene i one nisu ravnodušne na njegov osmijeh. Kako Kan kaže, da nije glumac bio bi dizajner enterijera. Ima veoma interesantne ideje o uređenju koje bi sproveo u djelo.  Ovdje možete vidjeti neke njegove slike:

Bonus: “Poslije pet godina braka, saznao sam da dijete  nije moje. U braku smo pet godina, a dijete nam ima četiri godine. Sin, predivan dječak. Prije nisam nešto obraćao pažnju na krvnu grupu i to, ali kada sam saznao, bilo je dovoljno da tražim i DNK potvrdu. Krvna grupa se nije poklapala ni sa mojom, ni s ženinom.

Slučajno smo to saznali zbog pretraga koje su se obavljale. Razočarao sam se u ženu kada smo uradili DNK nalaz i ispostavilo se da on nije moj. Odgajao sam tuđe dijete jer pravi otac djeteta nije htio da čuje za nju.

Možda mislite kao sam je otjerao i kako neću da čujem za nju, ni dijete. U pravu ste za nju. Ne živim s njom, tražio sam razvod. Dijete nisam otjerao, nit ću.  Volim ga još i voljet ću ga kao svoje.  Rekao sam joj da nikome neću reći pravi razlog razvoda. Ne zbog nje, već zbog djeteta.

Pod uslovom da mali živi kod mene, a ona ga kao majka može naravno ppsjećivati, samo što ja neću tada biti tu. Pogriješila je, iskoristila me, ne mogu da oprostim , ali dijete u svemu tome nije ama baš ništa krivo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *