Au, kakvu ribu od kćerke ima Aco: Marija ostvarila svoj san i učinila tatu ponosim, slika iz operacione sale samo početak
Breaking News

Au, kakvu ribu od kćerke ima Aco: Marija ostvarila svoj san i učinila tatu ponosim, slika iz operacione sale samo početak

Aco Pejović je godinama u javnosti, svi mi znamo da je on jedan od omiljenijih pjevača, vole ga sve nacije jer se nikada do sada nikome nije zamjerio. Nedanov su svi mediji pisao o njegovom nastupu u Vitezu i dolasku male djevojčice kojoj je prije 10 godina spasio život jednom novčanom donacijom.

On ima svoju porodicu koja je skladna i bez skadala, a sada kak ostvari stoje, može da bude još ponosniji na svoju djecu, ponajviše na Mariju njegovu srednju mezimicu. Ona je odlučila da se školuje sve više i napreduje pa je slikama iz operacione sale kao piše u samom naslovu svog tatu učinila najponosnijim čovjekom na svijetu:

 

Aco je ponosno objavio nekoliko slika, iako ne dijeli detalje iz privatnog života što je dodatni dokaz koliko je zapravo ponosan na nju. Njegova djeca ne vole medijsku pozorsnost i skoro nikada nisu u medijima, što njemu dogovara, sam je priznao jendom prilikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *