Isplivala stara slika Dare Bubamare: Niko ne može da je prepozna - "ona priča o parama, pa neka se sjeti sebe i svoje prošlosti sir0ta"
Breaking News

Isplivala stara slika Dare Bubamare: Niko ne može da je prepozna – “ona priča o parama, pa neka se sjeti sebe i svoje prošlosti sir0ta”

Moramo da kažemo kako je Dara neko ko na sebe skrežće pažnju na razne načine. Ona je prije svega pjevačica to je svima poznato, ali svi znamo da je u centar medija dospjela nekoliko puta i kao osoba čije su fotografije iz privatnog telefona isplivale u javnost, navodno joj je telefon neko ukrao.

Pored toga ona je znala da priča svašta o drugim ljudima, kako žive, jednom je čak rekla i da njen sin ide u privatnu školu jer tamo ima adekvatno društvo koje cijeni njega i njegovu mamu. Ovo su sve izjave zbog kojih je ljudi neki ne vole:

Iznad teksta vidite kako je ona izgledala kao mala, ovo je neviđena fotografija, sama je objavila i prisjetila se svoje prošlosti. Koji je vaš komentar na sve ovo? Da li ste vi neko ko voli Daru i prati nju i njenu karijeru ili mislite da pretjeruje u nekim stvarima, ipak je ona majka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *