Jovana iz Negotina se udala prije 5 dana, pa objavila: "Nisam prazne koverte dobila, bilo je nešto mnogo gore u njima, plakala sam.."
Breaking News

Jovana iz Negotina se udala prije 5 dana, pa objavila: “Nisam prazne koverte dobila, bilo je nešto mnogo gore u njima, plakala sam..”

Veliki broj ljudi da koverte mladencima. Riječ je o tome da je u kovertama razne svote novca pronalazila. Njen ujak koji inače ima slabe prihode, dao joj je u koverti 40 eura. Ona je od svoje tetke koja je izuzetno bogata i koja ima firmu dobila 20 eura, dobila je i neki kupon za banju za kojeg se vidi da je istrgnut iz novina.

Bila je baš tužna Jovana, nije mogla da vjeruje da će to tako biti. Ujaku je mnogo zahvalna s jedne strane, vratila bi mu rado novac, dok sa druge strane prekinula bi svaki kontakt sa tetkom.

nsa pravi svadbu i zove prijatelje koji mnogo novca imaju samo da bi dobili nazad u kovertama mnogo novca, kakvo je inače darovanje mladenaca. Obije se od glavu mnogima taj običaj, a jedna mlada iz Negotina nam je ispričala svoje iskustvo koje je bilo prilično loše.

Ne može da vjeruje da je neko u stanju tako malo pokloniti, a ovamo zarađuje na stotine hiljada eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *