Bio je miljenik djevojčica i Granda, a sad je seljak - na sebe ne liči više, lukom i paradajzom se bavi - nećete vjerovati kako danas izgleda
Breaking News

Bio je miljenik djevojčica i Granda, a sad je seljak – na sebe ne liči više, lukom i paradajzom se bavi – nećete vjerovati kako danas izgleda

Veliki broj Zvezde Granda, odnosno natjecatelji koji su postigli uspjeh u ovoj emisiji, bilo kao pobjednici ili kao finalisti, i dalje ne uspijevaju ostvariti karijeru kakvu su zamislili ili jednostavno na putu do nje shvate da to nije ono što su zamislili i da pozornica može ipak nije za njih. Svi ćemo se složiti da nije lako biti zabavljač, pogotovo kad vidimo što se radi, od spletki, laži, prijevara, spletki i namještaja – za takve poslove još uvijek trebate imati želudac.

Jedan od onih koji se na kraju možda nije našao u najboljoj poziciji, pa je odlučio krenuti drugim putem, je Milan Mitrović. Naime, Milan je bio jedan od natjecatelja koji je u početku osvojio simpatije publike, posebno mladih djevojaka. Uz to, imao je veliki talent za pjevanje, a Saša ga je kasnije više vidio u glavnoj ulozi, upravo zato što ga djevojke toliko vole, a žene vole zbog njegove karizme. Mnogi kažu da su on i Ana Sević bili najbolji vodeći par Zvezde Granda, ali nažalost odlučili su otići.

Milan se od tada puno promijenio, postao je prilično ozbiljan otkad se oženio, dobio dijete, a danas već slavi pet godina braka. Svi su iznenađeni kako vrijeme brzo prolazi, a mnogi od njih ne mogu ni vjerovati da je još oženjen. Moramo priznati da je šteta što ga više ne viđamo tako često, ali sada se posvetio drugim stvarima, obiteljskim i kućanskim poslovima, pa uzgaja i vrt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *