Zavirite u Đokovićevu luksuznu vilu vrijednu 10 miIiona eura: 9 spavaćih soba, 8 kupatila, kino soba, veliki bazen - pogledajte unutrašnjost 0ve vile (Foto)
Breaking News

Zavirite u Đokovićevu luksuznu vilu vrijednu 10 miIiona eura: 9 spavaćih soba, 8 kupatila, kino soba, veliki bazen – pogledajte unutrašnjost 0ve vile (Foto)

U španskom odmaralištu koje se nalazi nedaleko od Malage desilo se prije nekoliko mjeseci jedno vleiko čudo, naime, teniser Novak Đoković je izdvojio veliku sumu novca pa je tu kupio vilu, to mjesto gdje je on tačno kupio vilu zove se Marbelli ,prenose mediji.

On je rekao d anikad anije štedio na sebi a najmanje na svojoj porodici, on želi da se u svakom trenu svi oni osjećaju srretno i zadovoljno, i da uživaju u konforu. On je tu vilu platio kako piše u samom naslovu 10 miIiona eura,  a kada su isplivale slike te vile, mnogi su imali negat1vne komentare, kao to obično i ide.


Iznad teksta možete da vidite kolika je ta vila, ima jako puno prostranih i do zadnjeg detalja po prvom modi uređenih prostorija, ima veliki bazen i savršena je za odmor u bilo koje doba godine, a naravno najviše ljeti. Ima devet spavaćih soba i osam kupaonica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *