To je prava mama s BaIkana: Žena oduševila cijelu ekipu sa Fejsa zbog onoga što je ponijela u more - komentari pIjušte (Foto)
Breaking News

To je prava mama s BaIkana: Žena oduševila cijelu ekipu sa Fejsa zbog onoga što je ponijela u more – komentari pIjušte (Foto)

Kada pomenemo mame sa BaIkana moramo da kazemo nešto jako iskreno ,nepristrasno, one su jako emotivne i sve bi dale za svoju djecu. Majke sa prostora BaIkana su zaista posebne, do te mjere, da za svoju djecu rade i previše, pa poslije od njih naprave jako l0še osobe, što nije za pohvalu. Svaka majka mora da razdvoji svoju emociju od odgoja, jer koliko god da volite diejte, ono mora biti zdravo i odgojeno dijete, a da bi to bilo, morate da svoje emocije kontrolišete.

Danas prenosimo fotografiju koja je počela da se uveliko dijeli društvneim mrezama, a na njoj je jedna majka koja je pozeljela da svojim sinovima da da jedu, ali oni nisu zeljeli da izađu iz vode. Kako bi im dala da jedu, ona je uzela tanjir i stavila sve to i krenula u vodu s tim, što su svi primjetili naravno, jer ovo se ne viđa skoro nikada:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *