Napunila 63 godine, ali svojim obIinama može stati na crtu i duplo mlađim - hodajuća b0mba: Glumicu cijeli život prate skandaIi, svi je znate a evo kako sada izgleda
Breaking News

Napunila 63 godine, ali svojim obIinama može stati na crtu i duplo mlađim – hodajuća b0mba: Glumicu cijeli život prate skandaIi, svi je znate a evo kako sada izgleda

Svaki glumac ili glumica ima jednu seriju ili film po kojima zauvijek ostanu prepoznatljivi, pa je tako i ova glumica ostala svima poznata po svojoj ulozi u seriji po imenu “Sretni ljudi”, da li znate o kojoj glumici se radi kada vidite naslovnu sliku? Njeno ime je Gordana Bjelica.

Ona je tada u svoje vrijeme bila jedna od najzgodnijih na glumačkoj sceni, svojim izgledom je svima pomutila pamet, pa je po tome pamte mnogi. Sada je napunila 63 godine, što su lijepe godine, ali ona se ne da tim godinama, izgleda idalje jednako dobro:

Ona sa svojim izgledom i obIinama slažu se sudeći po komentarima široke narodne mase može da stane na crtu sa brojnim svojim mlađim kolegicama. Svi oni stariji glumci i glumice su više očuvali svoj izgled jer na sebi nisu imali puno estetskih zahvata, a tijelo tada prirodnim putem puno teže pr0pada. Možda sa b0t0ksom postignete trenutno dobar izgled, ali nikada dugoročno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *