U Beogradu luksuz, a tamo: Konačno otkriveno gdje Marija i Verica Šerifović žive u Americi, jedan detalj š0kira - "stara šupa, na zidu im rupa"
Breaking News

U Beogradu luksuz, a tamo: Konačno otkriveno gdje Marija i Verica Šerifović žive u Americi, jedan detalj š0kira – “stara šupa, na zidu im rupa”

Moramo da pohvalimo Mariju ona je jedna odrijetkih pjevačica koje zarađuju tolike sume novca, ali na opsvnou svog talenta isključivo. Njoj ne treba bina, g0Io tijeloi ,mini suknje da zaradi i napuni bilo koji prostor. Rasprodaje karte u svakom dijelu planete u rekotrnom vremenu. Ima stan koji je sama kupila u jednom lusksuzno mdijelu Beograda, jednom od najskupljih dijelova, to je stan u kome možete da vidite samo luksuz, svilu i kadifu, a šta krije u Americi?

Verica nije mogla da šuti na natpise pa je rekla kako ona jako često putuje u Ameriku i kako je tamo kupila nekretninu svi pišu da izgleda staro, ali to je njena vikendica, ona tamo odlazi na kratko i vraća se u svoj luksuz. Mariju ne zanimaju ovi medijski natpisi ne obazire se nije komentarisala iste.Ispod teksta možete da vidite zapravo kako izgleda mjesto gdje ona živi i možete da nam ostavite vaš komentar na sve to:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *