Kako 0vo prije nismo znali: Osvježivač u wc šoIju svi pogrešno stavljamo - evo kako se zapravo treba stavljati, živimo u zabIudi godinama
Breaking News

Kako 0vo prije nismo znali: Osvježivač u wc šoIju svi pogrešno stavljamo – evo kako se zapravo treba stavljati, živimo u zabIudi godinama

Svi mi zelimo da imamo osvjezovac u svojoj wc solji, kako bi sprijecio neugodne mirise i kako bi osvjezio svakodnevno nase kupatilo i wc solju, ali malo ko zna kako se on zapravo stavlja. Svi ga stavljaju na isti nacin, podviju pod dasku od wc solje, pa se cesto desava da se otkaci i padne u wc solju. Da lči se i vama to desava, ili pak smeta kod namjestanja daske?

Moramo da vam kazemo kako smo svi mi zivjeli u jednoj velikoj zabluudi da znamo kako se koristi i kako se stavlja ovaj osvjezivac. Naime, on se stavlja skroz drugacije, a sve to su otkrili sad ana najnovijoj drustvenoj mrezi tik tok.

Kada je jedan mladic objavio, svi su bili u soku i nisu mogli da vjeruju kak ocijeli zivot pogresno koriste ovo . Pogledajte i sami u nastavku kako to treba da stoji, vjerujemo da cete se i vi sami iznenaditi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *