0vako su pjevačice izgledale u trudnoći: 0vo je Ceca, ali čekajte da vidite Karleušu i Lepu Brenu - dobro se pripremite na iznenađenje
Breaking News

0vako su pjevačice izgledale u trudnoći: 0vo je Ceca, ali čekajte da vidite Karleušu i Lepu Brenu – dobro se pripremite na iznenađenje

Kada pomeneo trudnoću, moramo prvo da istaknemo da je to sigurno najljepši period u životu svake žene. Kada vidimo javne ličnosti one su jednako morale da se u toku trudnoće ugoje ali su neke dosta računa vodile o tome da vježbaju i da se hrane zdravo, pa im je porastao samo stomak.

Da li ste do sada imali prilike da vidite kako su poznate pjevačice izgledale kada su bile u drugom stanju? Vjerujemo da ste možda nekada imali prilike da vidite Jelenu Karleušu i Cecu koje su u nekoliko navrata same objavljivale svoje slike kada su bile trudne u znak sjećanja na neka lijepa vremena u njihovom životu.

Slike koje ćete imati prilike da vidite i na kojima se nalazi Lepa Brena sigurno do sada niste vidjel i idobro se pripremite, jer ćete i sami u nastavku vidjeti nekoliko pjevačica u drugom stanju, između ostalog, stavili smo među njih i jednu voditeljicu koju ćete sami prepoznati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *