Ne krije da je odrasla u sir0maštvu, nisu imali za hIjeba - isplivala jedina Sekina slika sa mature: Pogledajte šta je imala na sebi (Foto)
Breaking News

Ne krije da je odrasla u sir0maštvu, nisu imali za hIjeba – isplivala jedina Sekina slika sa mature: Pogledajte šta je imala na sebi (Foto)

Ona potiče iz porodice od majke Ibrime i oca Milorada, njeno odrastanje nije bilo jednostavno, nikada to nije krila. Ona je sa svojom majkom za vrijeme ra’ta morala daode u mjesto po imenu Lipolist,nedaleko od Šapca. Rođena u Zvorniku odrasla je tamo uz oca koji je konzumirao jako puno alkohol, zbog čega ga je njena mama napustila.

Seka kaže da je bilo jako teško kada suj tek došli kao izbjeglice, bez ičega. Ona je počela jako mlada da radi, ali ona smatra da je to bio i plus u njeoj karijeri jer se izgradila, imala je stav ,imala je neke principe koje nije gazila, kodekse. Ona je na maturi bila prelijepa, kažu široke narodne mase, iako je na sebi imala jako stare stvari, pogledajte jedinu sliku koja ima zabiljećena sa njene mature koja se održala kako smo već istakli u naslovu u mjestu Lipolistu:

Koje je vaše mišljenje o njenom izgledu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *