Bila je prva mis Srbije, učesnica Farme, a onda se udala za 0pasnog momka 90-ih: Danas je majka troje djece i izgleda drugačije - niko ne može da vjeruje
Breaking News

Bila je prva mis Srbije, učesnica Farme, a onda se udala za 0pasnog momka 90-ih: Danas je majka troje djece i izgleda drugačije – niko ne može da vjeruje

Ona je kako u samom naslovu piše nekadašnja misica Srbije, ona je bila učesnica Farme, ona se udala za jednog 0pasnog dečka. On je kako prenose mediji još uvijek jedan od onih rijetkih koji je među nama  akoji je bio u filmu po imenu “vidimo s eu čitulji” a njegovo ime je Željko Rutović. Njih dvoje žive kako saznajemo jedan jako miran porodični život.

2007 . godine je Mirjana Božović postala zvanični mis Srbije, bila je na takmičenju za mis svijeta, jedna od prvih žena koja je ponijela tu titulu. Ona je bila neopisivo lijepa, to niko ne možeda porekne, a kako smo naveli, bila je od 2010 godine učesnica rijaliti programa Farma.

2013. godine se udaje za sadašnjeg supruga, on je 22 godine stariji od nje, a  kako vidite u naslovu oni sada imaju troje djece i u skladnom su braku, ističemo. Ona je jednom dobila sina i drugi put blizance, dječaka i djevojčicu. Piše se da se povukla i zjavnog svijeta ali da uživa luksuz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *