Marija želi pomoći pjevaču koji živi ispod mosta u Zenici: "Da Mustafa dobije dom i mašnu" - njene riječi odijeknuIe BaIkanom
Breaking News

Marija želi pomoći pjevaču koji živi ispod mosta u Zenici: “Da Mustafa dobije dom i mašnu” – njene riječi odijeknuIe BaIkanom

Da život nije svima med i mlijeko govori činjenica da je ovaj pjevač uskraćen čak da dođe da se predstavi javnosti, jer kako sam kaže na video snimku koji je objavila poznata i uticajna pjevačica, ona nema novca da se sredi, da plati put i kupi mašnu, da bi se takmičio u Grandu iako bi volio.

Priča koju je s javnosti podijelila imenovana i u naslovu navedena pjevačica je napravila pravi bum, ovo je velika pohvala, svi poznati bi trebali svoj uticaj koji itekako imaju na široke narodne mase koristiti kao Marija:

Ona je napisala kako svi koji žele da pomognu Mustafi Hrustiću koji je inače ulični pjevač i koji živi pod mostom jer nije mogao da zaradi sebi dovoljno za kirije, ne jer nije želio. On je neko ko je radio, nije pr0sio, to je Marija prepoznala, ona želi da on ima krov nad glavom, i mašnu, jasno je napisala. Sve pohvale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *