L0še vijesti stižu iz porodice Divac: Slika iz bolnice u sekundi obišla svijet, Ani svi šalju riječi podrške i utjehe - jako boIno..
Breaking News

L0še vijesti stižu iz porodice Divac: Slika iz bolnice u sekundi obišla svijet, Ani svi šalju riječi podrške i utjehe – jako boIno..

Luka Divac je prvenac, sin Ane i Vlade Divca  koji je objavio sliku iz bolnice i samim tim izazvao naslove kako se nešto l0še desilo, fanovi su se zabrinuli, pisali su razne teorije  i spekulacije, ali kako stvari stoje to jesu l0še vijesti ,niko ne ide bezveze da leži u bolnici, ali kada vidimo kako je njegov stav povodom njegovog boravka u bolnici opušten i komičan shvatamo da to možda i nije ništa ozbiljno. On navodno kako saznajemo iz jedne njegove rečenice ima problema ili sa crijevima ili sa želudcem, jer je napisao kako je u bolnici jer hranu niije dovoljno dobro žvakao.

Kako su rekli njegovi roditelji mnogi komentarišu što je previše opušten što se šali na svoj račun ali to je on, takav je oduviejk bio. Veliki avanturista i njegova znatiželja ga je koštala situacije u kojoj je sad. Detalje ćemo vjerujemo saznarti od samog Luke ubrzo na njegovim društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *