Svi znate mamu Aleksandre Prijović, a pogledajte joj oca: Prvi put u javnosti, žene ostanu bez riječi (Foto)
Breaking News

Svi znate mamu Aleksandre Prijović, a pogledajte joj oca: Prvi put u javnosti, žene ostanu bez riječi (Foto)

Svi znaju majku Aleksandre Prijović, a ovo je njen otac: Majku Aleksandre Prijović smo imali prilike vidjeti u medijima, ali njenog oca baš i ne.  Njegovo ime je Nedeljko i obaš je on zaslužan što se Aleksandra prijavila na “Zvezde Granda”.

On je u jednom intervjuu upravo otrkio da je on zaslužan za to što se ona prijavila za takmičenje. Kaže da je Aleksandra od malena pokazivala talenat za muziku.” Volela je pevati, a mi smo je podržali. Iskrneo, moja želja je bila da se bavi muzikom.

Ja sam je i prijavio na muzičko takmičenje. Bila je sretna. Otišli smo na audiciju u Suboticu i tako je sve počelo.  Moji roditelji i  ja smo nekkao oduvek željeli da se bavi ovim poslom.

Dali smo joj maksimalnu podršku i pomogli koliko smo mogli. Hvala Bogu, isplatilo se.” Evo kako njen itac izgleda, pjevačica je na društvenim mrežama podijelila zajedničku fotku:

Aleksandra je zaista jedna od najtraženijih pjevačica u Srbiji.  Njene pjesme su hitovi, a njeni nastupi su uvijek dobro posjećeni. Ona se i poslije porođaja brzo vratila na scenu i posvetila svojo karijeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *