0vo je 15 godina mlađi dečko Mine Kostić: Prvi put u javnosti sa njim - "kako je nije sram0ta voditi dijete kraj sebe, svi gledaju u njim.."
Breaking News

0vo je 15 godina mlađi dečko Mine Kostić: Prvi put u javnosti sa njim – “kako je nije sram0ta voditi dijete kraj sebe, svi gledaju u njim..”

Mina Kostić je godinama prisutna u javnosti, ali nije se do sada šetala sa svojikm emotivnim pertnerom ovako javno. Ona je sama rekla kako ne voli da mediji prate njen privatni život, ali na ovo dešavanje očigledno nije mogla doći bez pratnje. Oni znaju zašto je baš ova svadba bila razlog da se pojave rame uz rame zajedno i da ona prošeta svog 15 godina starijeg dečka. Ovo je bilo slavlje, svadba od kćerke DŽeja, p0kojnog legendarnog pjevača:

Iznad teksta možete da vidite kako izgleda njen izabranik, ali naravno svi su se pitali da li je nju sram0ta d aima 15 godina malđeg dečka, može dijete da joj bude, mnogi su pisali kako nema obraza, ali naravno ima i onih koji misle kako je ona toliko lijepa i zgodna da se razlika u godinama ni malo ne vidi. Svako ima svoje mišljenje, a vas ćemo pitati koje je vaše, da li mislite da je ovo sramno ili da su skladni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *