Evo kako su se pjevačice šminkale ne početku kad nisu plaćale šminkere: Sve i nekako, ali Ceca i Karleuša su hit - sve bi dale da 0ve slike nestanu, od stida pr0paIe u zemIju
Breaking News

Evo kako su se pjevačice šminkale ne početku kad nisu plaćale šminkere: Sve i nekako, ali Ceca i Karleuša su hit – sve bi dale da 0ve slike nestanu, od stida pr0paIe u zemIju

Svi smo mi svijesni da poznate pjevačice, koje sada uživaju u brojnim mogućnostima koje im je život dao, ali njihovim radom i zaslugom, nekada sebi sve to nisu mogle priuštiti. Kada su bile na početku karijere mnoge od njih nisu imale novca da plate šminkera, a kamoli sta više.

Sada smo odlučili da sa jedne stranice na društvenim mrežama preuzmemo nekoliko fotografija. Ta stranica je fokusirana na objavljivanje fotografija poznatih pjevačica prije nego su postale mega popularne, i prije nego su imale toliko novca i uživale u luksuzu.

Ovih dana su oni kao sto po našem naslovu vidite objavili nekoliko slika koje se tiču njihovog izgleda prije, tačnije kako su se one to same prije šminkale, kako je sve to izgledalo možete i sami da pogledate u nastavku ovog teksta:

Složit ćete se da šminka dosta znači, mijenja skoro cijelokupni izgled osobe. Koji je vas komentar na ove fotografije iznad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *