Majka učenice nastradaIe u školi: Od 3. maja Ribnikar za mene nije škola - ponašate se kao da se ništa nije desilo, zatvorite je
Breaking News

Majka učenice nastradaIe u školi: Od 3. maja Ribnikar za mene nije škola – ponašate se kao da se ništa nije desilo, zatvorite je

Milanka Negić je rastužila svojim izjavama brojne mame, vjerujemo da samo roditelj može da razumije majku koja je ostala bez djeteta u tom danu, tog trećeg maja i sama kaže da za nju osnovna škola Vladislav Ribnikar od tog dana više nije škola, treba da je zatvore, kako se mogu ponašati kao da se ništa nije desilo.

Svi roditelji koji šalju djecu u tu školu znaju koliko traume svakodnevon doživljavaju, šta se desilo Kosti, da li je to uticaj škole, da li postoji još takvih dječaka, ili djevojčica? Pitanja su koja se vrte po glavama roditelja. Ona kaže da ima još jedno dijete od 4.5 godine i da je ono jedini razlog zašto je živa i zašto se bori, jer mora.

Ona je rekla da tu školu treba zatvoriti i napraviti memorijalni centar, pala je škola, prolila se dječija k’rv. Njena Sofija je kako kaže bila u wc, kada je čula pucanj izašla je i stradaIa, dijete ni krivo ni dužno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *