Gadno da gadnije ne može biti: Anđela od Zvedana tražila da joj uradi nešto odvratno - 0vo niko nikad nije uradio u Zadruzi, jadnice
Breaking News

Gadno da gadnije ne može biti: Anđela od Zvedana tražila da joj uradi nešto odvratno – 0vo niko nikad nije uradio u Zadruzi, jadnice

U toku šest sezona zadruge su se dešavale razne stvari ali sada je Anđela prevazišla sve mjere, pisali su ljudi. Naime, svi znamo da su neke učesnice radile čudne stvari iz ljubavi, ali ona je u ovoj sezoni zbog navodne velike ljubavi prije svega izgubila porodicu, dostojanstvo i obraz.

Ona više nije vrijedna djevojka, kako vidimo mišljenje je brojnih muškaraca i žena. Kako že ona nastaviti život nakon rijalitija? Ona je Zvezdanu iz ljubavi sisala nožne prste, pričala kako mu je ukusan palac, ona je mirisala njegove gasove, što je suludo, ali ovo je sad dno dna, gadnije od ovog sigurno ne može:

 

Kako možete da čujete iznad teksta ona je njemu tražila da joj podrigne usta, zamsilite koliko je ona boIesna. Ovaj video danima kruži društvenim mrežama i vjerujemo da je sada njenim roditeljima jako žao što su joj poslali nedavno čestitku podrške, vjerovatno su ljudi mislili da se više neće pomirit sa Zvezdanom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *