Kupatilo Nike Tošić veliko je poput nečije kuće: Karleušina kćerka pokazala svoj kutak - svi gledaju u jedan detalj, šta se dopušta djeci sramota..
Breaking News

Kupatilo Nike Tošić veliko je poput nečije kuće: Karleušina kćerka pokazala svoj kutak – svi gledaju u jedan detalj, šta se dopušta djeci sramota..

Moramo da kažemo kako je Jelena zajedno sa svojim bivšim ili još uvijek trenutnim emotivnim partnerom Duškom iz velike ljubavi dobila dvije kćerke. Naime, ona je prošle godine objavila da se oni razvode, ali kako stvari stoje, oni se još uvijek nisu razveli, bar nije zvanično potvrdila. Ova  porodica, kako je svi nazivaj uKarleuša – Tošić je uvijek u centru pažnje širokih narodnih masa i medija:

 

@.nikaspam♬ original sound – 🌴🌴


Sada možete da vidite neke kraće video snimke koje postavlja mala djevojčica na svojim društvenim mrežama. Široke narodne mase su gledale samo u njenu kosu, zar ovako mlada djevojčcia se farba, pitaju se, zar ovako mala djevojčica se šminka, pita se druga polovina?

Oni koji su posjetili profil Nike Tošić na društvenim mrežama shvatili su da je njena soba i njeno kupatilo veličine blago rečeno nečije kuće, to jeste stana. Oni žive luksuzno i toga se ne stide, a Jelena se ne obazire na ovakve komentare odavno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *