Lova do krova - 0vo su najplaćeniji pjevači: Ceca uzela preko pola miliona eura, Pavlovićka više nego ikad, a ON najviše zarađuje..
Breaking News

Lova do krova – 0vo su najplaćeniji pjevači: Ceca uzela preko pola miliona eura, Pavlovićka više nego ikad, a ON najviše zarađuje..

Moramo da kažemo kako smo svi mi svijesni da javne ličnosti, to jeste u ovom slučaju pjevači zarađuju velike sume novca. Jednom prilikom se povela polemika koliko zarade, kako mogu sebi kupiti luksuzne stanove, automobile, ići na frizure šminanja. kupovati tako spuku odjeću ,ali smo došli sada do saznanja da su u pitanju toliko velike sume da mi obični ljudi ih možemo samo sanjati.

Najviše novca kako saznajemo preko agencije je zaradio Saša Matić, o nije neko ko ističe toliko materijalno, pa nikada ne bi rekli da on zaradi preko jedne godine toliko novca, zaima li vas suma koju je obrnuo? U pitanju je cifra od oko 1.050.000 evra.

Poslije njega dolazi Ceca, sa oko  1.886.000 evra, ali svi su ostali iznenađeni kada su saznal ida je nakon Cece odmah na redu Milcia mlada pjevačica u usponu. Pred njom je velika karijera, ali je rekla da je skromna i da ne želi izgubiti to nikada, tako su je deka i baka učili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *