Seka Aleksić žest0ko odbrusiIa svima, poniziIa nižu klasu: 0vo nije trebala da kaže – “idite do najbližeg ogledaIa i pogledajte kako ste gr0zni.."
Breaking News

Seka Aleksić žest0ko odbrusiIa svima, poniziIa nižu klasu: 0vo nije trebala da kaže – “idite do najbližeg ogledaIa i pogledajte kako ste gr0zni..”

Seka je neko od koga se ovo nije očekivalo. Svi znamo da je ona dugo sa svojim izabranikom Veljkom, pisali smo o njemu jako puno, a i ona voli da priča o svojoj porodici. Imaju dva sina i posvećena je porodici maksimalno. Njen san od malih nogu je bio da bude supruga i majka da ima svoju mirnu luku, više je sanjala o tome nego da bude popularna.

Ona je kao lavica ,svoje brani svoje ne da nikome i nikada. Sada svi smatraj uda je imala pretjeranu reakciju. Mnogi su komentarisali kako je veljko neko ko treba malo više da vodi računa o sebi i svom izgledu, kako djeluje neuredno, kako mu je kosa preduga i brada ružna, a ona je sada ponizila sve , smatra da svi trebaju pogledati prvobitno sebe u ogledalo prije nego drugim nešto kažu:

Neki smatraju pak da je napisala samo korektno ono što misli  i da ovo nije vrijeđanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *