Sve se saznalo, više se ne kriju: Neda Ukraden zaveIa Moku SIavnića, upoznali se i odmah kliknuli - "kakav otac takav sin, zavodnici veliki"
Breaking News

Sve se saznalo, više se ne kriju: Neda Ukraden zaveIa Moku SIavnića, upoznali se i odmah kliknuli – “kakav otac takav sin, zavodnici veliki”

Slavnići su se vratili na scenu iako je Moka odavno izašao iz javnosti. Kada je njegov sin Zvezdan ušao u rijaliti program ,Moka je postao ponovo medijski aktivan, kao i na društvenim mrežama. Posotje neke fan stranice koje su se obnovile, neke nove koje su se osnovale i koje ga podržavaju kao i njegovog sina.

On je kako znamo nekoliko puta pokušao da podršku pruži sinu i Anđeli, ali Zvezdan je momak na svoju ruku. Međutim, sada su svi počeli da pišu kako s eprije skoro dvije godine spekulisalo da je on u odnosu sa Nedom. Oni su se navodno upoznali u Junu na ljetovanju i vatra se desila, ona je tada imala promociju albuma i pozvala ga na istu:

Na toj promociji je Moka rekao kako mediji preuveličavaju i kako su oni zapravo smao prijatelji, a Neda koja je stajala pored njega je sve to potvrdila. Da li što je željela ili što je morala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *