Najgledaniji nastup Zvezde Granda u historiji takmičenja: 0vaj pjevač je postavio neoboriv rekord - svi pričaju spektakI, auu
Breaking News

Najgledaniji nastup Zvezde Granda u historiji takmičenja: 0vaj pjevač je postavio neoboriv rekord – svi pričaju spektakI, auu

Kada je ovo muzičko takmičenje u pitanju, jedno je sigurno, ono godinama unazad uspjeva da opstane i bude najgledanije na ovim prostorima. Zvezde Granda su možemo slobodno da kažemo stvorile brojne danas poznate i uspješne pjevače i pjevčice.Moramo da istaknemo kako su se u tom takmičenju pojavljviali izuzetno talentovani ljudi koji su neke starije pjesem vražali ponovo u trending.

Jedan od takvih slučajeva je upravo ovaj o kome pišemo, a radi se o  Amaru Jašarspahicu svima poznatom po nadimku Gile. On je neko ko je na toj sceni dao srce i koje uspio da se istakne jako brzo. Jako talentovan momak koji idalje gradi svoju karijeru. Izašao je na scenu i otpjevao tada zaboravljenu pjesmu po imenu Imam ljubav ali kome da je dam..

Nakon ovog njegovog nastupa, svi us ponovo počeli da slušaju imenovanu i navedenu pjesmu. Ova pjesma je najgledanija u cijelim Zvezdama Granda jer ima milionske preglede. Pogledajte i poslušajte u nastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *