Supruga mi je upIakana poslala poruku da će moju majku prijaviti poIiciji: Kad mi je poslala sliku iz dječije sobe - vrisnuo sam od š0ka
Breaking News

Supruga mi je upIakana poslala poruku da će moju majku prijaviti poIiciji: Kad mi je poslala sliku iz dječije sobe – vrisnuo sam od š0ka

Kada je u pitanju odnos svekrve i snajke, ponekad tu postoje velike varnice, jer ona želi idalje da bude glavna žena u životu svog sina, a odavno je to prestala biti, kako se on oženi. Mnogima nije jasno, kako one ne mogu da prihvate tu činjenicu, ali, vjerujemo da je ljubav majke prema sinu prejaka, i da one ne rade to svijesno.

Kada je u pitanju ovakav odnos, danas donosimo ispovijest. Kako je napisao čovjek, on je bio na putu, kada mu je supruga uplIakana poslala poruku da će prijaviti njegovu majku p0liciji, jer je pretjerala. Onda je on pitao šta je to ona uradila, a kada mu je poslala sliku ni on sam nije mogao da vjeruje da je mogla to uraditi. Kako se usudila uopšte na takav korak. Pogledajte prepisku koju je objavio:

Mnogi su se složili da ona bez dozvole roditelja to nije smijela da uradi, isto kako oa voli svog sina,t ako i njena snajka voli svoje dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *