Ona je prva ljubav Zdravka Čolića: Svi su bili ljubomorni na njenu ljepotu, glumila u seriji “Lud, zbunjen, normalan” (Foto)
Breaking News

Ona je prva ljubav Zdravka Čolića: Svi su bili ljubomorni na njenu ljepotu, glumila u seriji “Lud, zbunjen, normalan” (Foto)

Svi znamo da je Zdravko dugo godina u sretnom i skladnom braku sa svojom suprugom Aleksandrom, on voli svoj privatni život da čuva daleko od očiju javnosti što mu sve ove godine ide od ruke. On je posvećen svom poslu i svojoj porodici jednako, tako da nikada nije imao vremena da napravi neku grešku i skandaI o kojem bi se pričalo mjesecima.

On je kako sada saznajemo bio u jednom posebnom odnosu sa glumicom koja je kako piše u samom naslovu glumila u seriji Iud, zbunjen ,normalan. Naime, radi se o Jasni Orneli Beri.Ona je sada progovorila kako su njih dvoje imali poseban odnos i kako će on imati uvijek posebno mjesto u njenom srcu. Zdravko nikada javno nije pričao o tome, kako smo već istakli jer svoj život nikada ne predstavlja javnosti.

Ona kaže da su se poslije raata prvi put sreli u Beogradu i da je to bilo nešto posebno. Oni su sada jako dobri, kako je Jasna rekla i njegova supruga nema potrebe da vidi išta loše u njenom izlaganju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *