Sretno zaljubljeni: Boba Živojinović sa bivšom ženom, Filipovom majkom - isplivala zajednička slika, Brena puca od Ijubomore
Breaking News

Sretno zaljubljeni: Boba Živojinović sa bivšom ženom, Filipovom majkom – isplivala zajednička slika, Brena puca od Ijubomore

Svima je jaso kao dan da je Boba imao mnogo više ljubavi od Brene. On je prije nje bio u odnosu sa Zoricom, ona mu je rodila sina Filipa i oni su i danas dan u korektnim odnosima. Jedan izvor koji je blizak ovoj porodici je iskreno progovorio, rekao je kako je ona divna osoba, kako voli svog sina najviše i kako je zarad njegove sreće oduvijek sve radila.

Ona je znala da je Boba dobar otac, a sa Breom je oduvijek bila dobra kako bi gledala što bolje njeno dijete, iako Filip kaže da se ona nikad nije odnosila prema njemu kao da joj nije sin, uvijek ga je gledala jednako kao svoju djecu. Neki smatraju da je to radila jer je morala, jer Boba ne bi drugačije dozvolio, neki kažu da je Zorana uticala svojim dobrim ponašanjem na to, koje je vaše mišljenje:

Kako vidite svijetlo dana je ugledala slika koja je ajko stara, a na njoj su sretni i zaljubljeno Filip, njegova mama i Boba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *