Bio je njena tiha patnja: Vesna Zmijanac je bila zaljubljena u 0vog koIegu sa estrade - nećete vjerovati ko je u pitanju...
Breaking News

Bio je njena tiha patnja: Vesna Zmijanac je bila zaljubljena u 0vog koIegu sa estrade – nećete vjerovati ko je u pitanju…

Vesna Zmijanac je jedna jako poznata pjevačica, jedna od onih koja je obilježila bivšu JogosIaviji i svi iz tog vremena je se jako dobro sjećaju. Kao što vidite u samom naslovu ,danas nije tema njena karijera, koja je neosporiva, nego je u pitanju njenaprošlost i privatan život. Ona je kao i svaka žena imala svoju tihu patnju, muškarca s kojim je željela da bude, ali na kraju između njih dvoje se kako znamo nije desilo ništa spacijalno.

Kako smo imali prilike da ispratimo na društvenim mrežama i u njenim nekim izlaganjima, pjevač u kojeg je bila tajno zaljubljena bio je Halid Muslimović. Ona je onda shvatila da njih dvoje nikako ne ogu biti zajedno, on je tada bio zaljubljen navodno u Zlatu Petorvić ,ona je odustala i krenula drugim putem.

Iznad teksta imate prilike da vidite jednu fotografiju njihovog prisnijeg odnosa, ali Vesna je sama rekla da oni nikada ništa nisu više od toga imali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *