Kako se 0vo Veljkova tašta obukla? Stigle Rodićke iz Titela da obiđu Bogdanu, svi ih ogovaraju zbog stajlinga - "baš seoski"
Breaking News

Kako se 0vo Veljkova tašta obukla? Stigle Rodićke iz Titela da obiđu Bogdanu, svi ih ogovaraju zbog stajlinga – “baš seoski”

Kada pomenemo Veljka , svi znamo da je nakon ženidbe Bogdane donio odluku da oni žive kod njenih u Titelu i do nedavno su živjeli tamo iako jako često odlaze kod njih. Svi su imali prilike vjerujemo da isprate informacije kako je veljko p odrugi put postao tata, kako je Bogdana rodila još jednog nasljednika Ražnatović, malog koji je rođen sa preko 4 kilograma i dug 53 cm.

Ceca kao ponosna baka je došla odmah u posjetu snajki ali ono što su svi komentarisali je izgled Taste od Veljka, to jeste Bogdanine mame i sestre Danijele. Pisali su kako su imale seIjačk istajling, kako su mogle mal oda se srede ipak idu u porodilište, znali su da ce biti jako puno medija, da će ih slikati i snimati. Pogledajte kako su izgledale:

Poslije ovih slika ljudi su neki pisali kako je ovo jako kulturan stajling, klasičan sa dozom elegancije i kako je to ovo proljeće pun pogodak. Vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *