"Udala sam se prilično mlada sa 15 godina za čovjeka od 44 godine, bio je najbolji prijatelj mog oca: Kad god bi dolazio nama u goste, u spavaćoj.."
Breaking News

“Udala sam se prilično mlada sa 15 godina za čovjeka od 44 godine, bio je najbolji prijatelj mog oca: Kad god bi dolazio nama u goste, u spavaćoj..”

Moramo da kažemo kako je ova ispovijest jedne mlade djevojke privukla veliku pažnju i ovo može da bude apeI roditeljima ako trebaju svoju djecu čuvati pa čak i od najboljih prijatelja. Ona je napisala kako ne zna šta da radi kako je njen život un1šten, njeni nikada više nisu željeli da ostvare kontakt s njom, a njen sadašnji suprug je ostavio zbog druge.

Kaže da s eudala jako mlada imala je samo 15 godina, a on je imao 44 ,bio je najbolji prijatelj njenog oca, a kad god bi dolazio kod njenih roditelja na piće, dolazio je kod nje u sobu da je pozdravi i Ijubio je usta, kako to rade veliki pisao joj poruke ostavljao ispod jastuka i ona se kao dijete zaljubila i otišla. Moramo da kažemo kako se nije udala zakonski, napisala je nego su živjeli u vanbračnoj zajednici ali ona je to gledala kao brak, sve dok nije našla da je vara. Sada nema gdje , šta da radi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *