Bila je najljepša sultanija, a sada... Pogledajte kako danas izgleda Mahidevran iz "Sulejmana": Godine i operacije su učinile svoje, auu (Foto)
Breaking News

Bila je najljepša sultanija, a sada… Pogledajte kako danas izgleda Mahidevran iz “Sulejmana”: Godine i operacije su učinile svoje, auu (Foto)

Serija po imenu “Sulejman Veličanstvei” se počela emotivati jako davno na našim prostorima i svi znamo koliko je malo vremena trebalo da ljudi širom BaIkana postanu opsjednuti s njom. Naime, svi su je pomno pratili, uloge koje su sultanije zajedno sa sultaonm igrale su bile nevjerovatne, a svi se sjeaju sultanije po imenu Mahidevran koja je prva žena sultana Sulejmana, ona je morala da vodi bitku sa Hurem, koja je bila najvoljenija, to je sigurno.

Kako vidite iznad teksta njen izgled se promijenio jako puno ,neki kažu da su godine svoje uradile, da je propala, do kdrugi misle kako se jako dobro drži, kako je neko ko propagira prirodnu ljepotu što je za svaku pohvalu. Kada vidite njene slike koje je vaše prvo razmišljanje, da li mislite da se dobro drži ,narodski rečeno, ili pak smatrate da je ona neko ko je s godinama izgubio ljepotu? Pišite nam vaše mišljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *