Čvrsto je drži, ne pušta je: Fotka frapiraIa javnost - evo s kim je Toni uhvaćen u zagrljaju, mlada neodoljiva kopija Dragane sa početka karijere
Breaking News

Čvrsto je drži, ne pušta je: Fotka frapiraIa javnost – evo s kim je Toni uhvaćen u zagrljaju, mlada neodoljiva kopija Dragane sa početka karijere

Moramo da kažemo kako je Dragana Mirković dugo godina u braku sa svojim voljenim Tonijem, ona je s njim kao plod velike ljuavi dobila kako znao sina i kćerku, a oni se jako rijetko, skoro nikako za sada ne pojavljuju u medijima. Kako prolaze godine i kako su oni stariji sve više se pojavljuju u medijima.

Naime, sada je izašla slika Manuele i njenog tate Tonija, a svi su rekli kako je ona jako mlada i kako je kopija Dragane sa početka njene karijere. Ispod ovog teksta možete da vidite kako ona izgleda u zagljaju od Tonija:

Prvobitno je malo ko znao da je ovo njegova kćerka ,pa su počeli medijski natpisi kako je on s nekom drugom, što je jako boIesno, komentarisala je poslije Dragana za neke medije. Manuela je prelijepa kako i sami možete da vidite. Ona je nedavno otključala svoje društvene mreže i dala svima pristup istim, u kratkom vremenskom periodu je dobila veliki broj pratioca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *