Rada Manojlović spakovala kofere, prekipiIo joj: Pjevačica otišla iz Srbije, pobjegIa - nije sama, sa njom se nalazi i 0va osoba, isplivale slike
Breaking News

Rada Manojlović spakovala kofere, prekipiIo joj: Pjevačica otišla iz Srbije, pobjegIa – nije sama, sa njom se nalazi i 0va osoba, isplivale slike

Moramo da kažemo kako je Rada sama rekla d ajoj je medijski pritisak zadnjih nekoliko mjeseci previše velik. Ona je dugo na javnoj sceni i uvijek su meidji pisali o njoj, ali kako kaže,s ada je jako puno spekulacija, smijeh je obuzme kada vidi kako mediji pišu da s epomirila sa Stankovićem, oni su daleko od pomirenja, samo kad se vide pozdrave se jer nema potrebe da okreću glavu.

Svi znaju da i s Harisom nije, nema potrebe da se spekuliše o tome. Ona je sada spakovala kofere i napustila Srbiju i njoj je kako sama ističe potreban odmor i od medija i od posla, pa je zajedno sa svojom sestrom otputovala, sve se može sipratiti na društvenim mrežama:

Kako i sami vidite, ona je dijelila slike, čak je napisaal kako je sa svojom najbokjom prijateljicom u šetnji. Ona uživa u vremenu koje provodi sa svojom voljenom sestrom. One su jako vezane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *