Nekada najpopularnije TV lice, a sada? Evo kako izgleda i čime se bavi Ines Gavrilović, preko noći nestala sa javne scene - neprepoznatljiva (Foto)
Breaking News

Nekada najpopularnije TV lice, a sada? Evo kako izgleda i čime se bavi Ines Gavrilović, preko noći nestala sa javne scene – neprepoznatljiva (Foto)

Kada su devedesete godine u pitanju vjerujemo da današnje generacije možda sve i ne znaju za Ines, ali ona je tada bila kako piše u samom naslovu najpopularnija voditeljica, bila je prelijepa jako stručna, profesionalac u svom poslu a pri tome imala je fizički izgled što je jednako bitno.

Ona je tada dala izjavu kako se nikad neće prestat baviti tim poslom, ali kako stvari stoje neka viša sila, nešto se desilo da je promijenila mišljenje i povukla se. Dugo je nije bilo, a sada je isplivala slika kako danas izgleda, povodom koje je dala izjavu ,rekla je da je sretna da se bavi drugim poslom i da je to ispunjava. Kad su je pitali kako je napustila takav posao, ona je rekla da je sve to sudbina i da se neke stvari jednostavno dese ili ne dese, njoj se desio drugi posao i ona je tako uradila po osjećaju:

Kako vam se čini njen sadašnji izgled?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *