"Za njom sam Iud" Gile priznao u koju je ženu zaljubljen: Zanosna pobjednica ZG osvojila mu srce - otkrio dugo čuvanu tajnu
Breaking News

“Za njom sam Iud” Gile priznao u koju je ženu zaljubljen: Zanosna pobjednica ZG osvojila mu srce – otkrio dugo čuvanu tajnu

Amar Gile je i sam Zvezda Granda, kako kaže, godinama prati rad svih svojih kolega iz tog takmičenja, a posebnu pažnju mu je privukla jedna djevojka, koija svoju karijeru gradi na jako pametan način ,kako kaže Gile. On je lud za njenim radom i djelom, kako vidite i sami radi se o pobjednici Zvezda granda, pa su svi mogli pretpostaviti odmah da se radi o Milici Todorović.

Milica je jedna prelijepa žena, jako se lijepo ponaša i sviđa mi se njen izgled u potpunosti. – rekao je Gile, pa kroz smijeh dodao da mu ne bi smetalo kada bi mu takva žena bila djevojka.On je rekao da je do sada imao jako puno dueta, uspješnih i da bi mu sljedeći trebao biti sa Milicom da bi to bio kako je rekao pun pogodak.

Koje je vaše mišljenje na ovu temu, i o ova dva pjevača? Da li ih volite ili ne? Mišljenje ljudi je uveliko podijeljeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *