Ona je bila simbol ljepote: Za Pamelom Anderson su nekada uzdisali svi muškarci, a evo kako danas izgleda - "nije ista osoba" (Foto)
Breaking News

Ona je bila simbol ljepote: Za Pamelom Anderson su nekada uzdisali svi muškarci, a evo kako danas izgleda – “nije ista osoba” (Foto)

Kako vidite u samom naslovu ,danas ćemo veliku i posebnu pažnju posvetiti Pameli Anderson koja je devedesetih godina bila simbol kako lijepe tako i ekstremno zbogdne žene. Ona je bila savršenstvo bez mane, sve je bilo na svom mijestu. Kada se zapitate kako je ona došla do tolike popularnosti ,mi ćemo vam rado dati odgovor na to pitanje.

Pamela se kako znamo najviše prolsavila sa ulogom u “Čuvari pIaže” jedna jako poznata serija, a ovdje je najviše pažnje privukla zajvaljujući svom izgledu, tačnije, da budemo precizni, zahvaljujući svojim bujnim gru’dima. Ona je bila jedna među prvim javnim ličnostima koja je imala hrabrosti ugraditi siIikone i to javno reći.

Kako svakoj glumici i pjevačici godine donesu svoje,tako se desilo i Pameli. Ona nije ružna, ali se vidi da je ostarila, slikali su je bez šminke, pogledajte kako danas izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *