Vreme je da kažem šta se zaista desilo, šta mi je urađeno, greh0ta: Jovana Pajić više neće da šuti, otkrila sur0vu istinu o razvodu
Breaking News

Vreme je da kažem šta se zaista desilo, šta mi je urađeno, greh0ta: Jovana Pajić više neće da šuti, otkrila sur0vu istinu o razvodu

Moramo da kažemo kako nije sve onako kako se čini, život nije instagram ,niti je sve što piše u medijima istina. Danas prenosimo nešto što je napisala na svojim društvenim mrežama Jovana Pajić, žena koja se u 2022. godini razvela od Saleta.

Oni su kako svi misle imali savršen brak bez problema, ili su smao bili previše svijesni svojih uloga u medijima, pa nisu željeli javno iznositi probleme? Oni su se razveli i š0kirali sve, da li je moguće oni imaju savršen brak i život, razvode se odjednom?

Ona je svima poželjela sve najljepše, poručila je nekoliko stvari svim onim koji prolaze možda neki teži period, rekla je kako kaže niko od ljudi ne treba da se opire  promjenama, ničemu što ga sretne u životu se ne treba opirati. Ona je rekla da je za nju 2022. godina bila puna boIa, boInih promjena i tuge, ali da se dalje mora krenuti. Izgleda da nije ona kriva za razv0d, ona je spakovala kofere i napustila dom sa djecom. Ovo je mnogo reklo o njihovom razvodu, izgleda da više nije mogla da šuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *