Seka Aleksić odrastaIa u bijedi a danas je sretna samo zbog jedne stvari: "Ne volim da se prisjećam, ali prošIa sam g0Igotu, danima smo bili gIadni.."
Breaking News

Seka Aleksić odrastaIa u bijedi a danas je sretna samo zbog jedne stvari: “Ne volim da se prisjećam, ali prošIa sam g0Igotu, danima smo bili gIadni..”

Svi znamo koliko je Seka željela da sa svojom srodnom dušom, sa svojim Veljko osnuje porodicu, što joj je Bog i dao. Ona ima dva sina,  Jakova i Jovana a njen otac nažaIost nije uspio da upozna svog mlađeg unuka, napustio je ovaj svijet prije njegovog rođenja.

Moramo da kažemo kako je ona bila učesnik emisije po imenu “preživjeli” i tu je rekla dosta toga o prošlosti koju je prošla. Ona je rekla kako se nerado prisjeća svoje prošlosti i djetinjstva, rekla je da je odrasla u sriomaštvu, ali da je sretna zbog jedne stvari koju sada ima, a to je savršenog muža i oca djece.

Ona kaže da s enažaIost oca sjeća kako je volio da popije i kako ih je majka skoro sama odgajala. Poslije se popravio, ali ona se sjeća svega nije bila baš mala da zaboravi. Drago joj je da je njen muž uzor i ljubav, jer je njoj ta ljubav znala da fali kako je rekla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *