Predivne vijesti, Ilda Šaulić se od gubitka bebe jedva oporavila, sreća je pokucala na njena vrata: "Četiri godine skupljam hrabrost"
Breaking News

Predivne vijesti, Ilda Šaulić se od gubitka bebe jedva oporavila, sreća je pokucala na njena vrata: “Četiri godine skupljam hrabrost”

Moramo da kažemo da je Ilda od malih nogu dio javnosti, jer je kćerka kralja narodne muzike kojeg nikad ne možemo zaboraviti, Šabana Šaulića. Nakopn nekog vremena i ona je postala dio estradne scene i sada se o njenom životu piše jako puno. Ona je jako dugo u sretnom i stabilnom braku sa Bojanom Vučkovićem, svi znamo koliko on nju voli i poštuje, ali oni to nikada nisu voljeli iznositi u javnost.

Oni su kao plod velike ljubavi dobili i kćerku ,dali su joj ime Ema, a onda je ona poslije kako se spekulisalo ostala u drugom stanju međutim, nije uspjela da iznese trudnoću, sve se izgubilo i pričalo se kako je ona se jedva oporavila zbog gubitka bebe, vjerujemo da svakoj mami to pada jako teško.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Ona je sada sa svim javno podijelila jednu objavu koju možete da vidite iznad teksta a fanovi misle kako je u pitanju veliki koncert gdje že velike muzičke zvijezde da pjevaju Šabanove pjesme,da je ona spremila jedan njegov koncert u znak sjećanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *