Lijepa Magdalena (38) iz Niša izgubila najvažniju bitku: Njeno srce nije izdržalo bitku s opakom boIešću - na 0vu priču i kamen pIače, čuvajte svoju djecu
Breaking News

Lijepa Magdalena (38) iz Niša izgubila najvažniju bitku: Njeno srce nije izdržalo bitku s opakom boIešću – na 0vu priču i kamen pIače, čuvajte svoju djecu

Kako vidite u samom naslovu donosimo jednu tužnu vijest a tiče se jedne jako mlade djevojke koja je sa 38 godina zauvijek napustila voaj svijet, njeno ime je Magdalena Matejić. Magdalena je iz Niša a nešto više o njoj i sami možete da pročitate u samom nastavku ovog teksta.

Kako prenose mediji sve je počelo 2022. godine kada su joj dijagnosticirali tum0r, ona je bila jako hrabra nikada nije rekla da se predaje borila se ali kako stvari stoje svi smo mi svijesni koliko je ta boIest opasna i koliko je teška za pobijediti, jako malo ljudi uspije, ali ona se ponekad ponovo vraća.

Sada mediji prenose kako je lijepa Magdalena kako piše u samom naslovu iz Niša zauvijek napustila ovaj svijet, njeno srce je imal volje i snage ali ne dovoljno, predalo se. Svi su se ms njom putem društvenih mreža oprostili jako emotivnim riječima, koje su raspIakale i najhrabrija srca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *