Šta bi 0vo? Supruga Milana Kalinića poslije godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu: Jel' moguće da je 0vo oženio
Breaking News

Šta bi 0vo? Supruga Milana Kalinića poslije godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu: Jel’ moguće da je 0vo oženio

Milan Kalinić je miljenik širokih narodnih masa nema čovjeka na ovom svijetu koji se ne nasmije na njegove šale. On je neko ko je daleko od medija, sam je rekao kako voli svoj posao i kako mu je posvećen ali privatan život se trudi što je više moguće da zadrži dalje od medija, smatra da mediji i široke narodne mase nisu u ničiji brak unijeli ljubav i dobro, nego sao suprotno.

Svi koji svoju ljubav eksponiraju završe na kraju jako l0še. Njegova izabranica je zadnjih 15 godina Sandra K. on nju kako je rekao bira svako jutro za svoju ženu, nije je samo jednom izabrao. Mnogi je nisu vidjeli, poslije godinu dana u javnosti svi su se gurkali kada su ih vidjeli zajedno:

Ljudi su pisali da ne mogu vjerovati šta vide svojim očima, njih je Sandra očarala svojom ljepotom da im je sada jasno što je Kalinić krije, da je ne bi neko ukrao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *