0ri se Bežanijska Kosa, Boba prevario Brenu? Kad čujete o čemu se radi neće vam biti dobro, Brena vrištaIa "zapaIit ću mu kuću i pustit da g0ri u njoj"
Breaking News

0ri se Bežanijska Kosa, Boba prevario Brenu? Kad čujete o čemu se radi neće vam biti dobro, Brena vrištaIa “zapaIit ću mu kuću i pustit da g0ri u njoj”

Kada je u pitanju ova ljubav moramo da kazemo da su oni zajedno ko 28 godina i da su jedan od rijetkih parova koji su u javnom svijetu i jako popularni a uspijeli su da ostanu zajedno. Mediji često ispituju Brenu o njenom privatnom zivotu ,a  ona im uvijek daje iskrene odgovore. Prvobitno se nedavno pisalo o njenoj izjavi koja se tiče razvoda. Ona je rekla da se ne bi mogla tako lako razvesti jer je ipak tradicionalnija, kako je sebe nazvala staromodnija od današnjih ljudi.

Ona je sada rekla nešto vezano i za pre’varu što su svi mediji prenijeli. Istakla je da ne moze reći da je nikada nije prevario jer su zajedno od mlađih dana, ali je rekla da mu je bolje da joj odmah sve kaže, inače će da uradi svašta. Ona je kroz osmijeh rekla da bi mu zapaIiIa kuću i da bi ga tako ostavila u njoj da izg0ri. Svi znaju da se Brena šalila sa ovim navodima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *