Ana Bekuta više ne živi sama: U njen i Milutinov zajednički stan na Vračaru se udesio on, kamere sve snimile - svi u š0ku
Breaking News

Ana Bekuta više ne živi sama: U njen i Milutinov zajednički stan na Vračaru se udesio on, kamere sve snimile – svi u š0ku

Svi znamo da je  Anin voljeni Milutin preseIio na neko bolje mjesto i napustio je. Oni su bili u emotivnom odnosu i vanbračnoj zajednici preko 10 godina, a sada se u njenoj kući koja se nalazi u Krunskoj ulici uselio se Branko.

Svi su se pitali ko je Branko? Ali on koji prate i poznaju Bekutu znaju da je to njen voljeni unuk, Ana ga mnogo puta spominjala i svi znaju da je on njoj oduvijek bio velika podrška za sve. Ona je u ovom stanu na Vračaru živjela sa Mrkom, a i on je imao želju da Branko vodi računa o baki, što i radi.

Imali smo prilike da ispratimo, kako je vozi na razna snimanja i odlazi za nju u kupovinu, vjerujemo da Ani sve to dobro dođe. Ona sada ima s kim da doručkuje i da navečer uz čaj priča, istakao je izvor blizak pjevačici.Budući da nisu imali svoju djecu Branko im je bio kao sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *