"Naplaćujem po satu, a sve odradim za 15 minuta" poznata srpska pjevačica razotkrivena, evo koliko koštaju njene usIuge: Bruka za estradu
Breaking News

“Naplaćujem po satu, a sve odradim za 15 minuta” poznata srpska pjevačica razotkrivena, evo koliko koštaju njene usIuge: Bruka za estradu

Moramo da kažemo kako žene sa estrade imaju jako puno novca, a kako to? Naime, nije samo estrada ona koja se bavi sumnjivim poslovima, ova pjevačica je jako popularna i otkrila je uživo u jednoj emisiji kako su u Srbiji jako puno zastupljene žene koja pr0daju svoje tijeIo za novac, da ne govorimo koji je to zanat.

One sebe kako pjevačica kaže nazivaju eIitnim pr0..stitut.kama, a ustvari to nisu, one imaju smao elitne kIijente, sve su iste,da li radile za 20 eura ili 5 hiljada, rade isti posao, zar ne? Elektra je svima poznata, muškarac koji je godinama bio zarobljen u svom tijelu i na kraju je sebi ostvario san pa postao žena.

Naime, ona je u Švicarskoj nastanjena tamo se bavi ovim zanatom i kaže da to ne krije, da je to normalno i jako unosan posao. Ona kaže da sve naplaćuje po satu iako neke zad0v0lji za manje od 15 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *