Pola 0vih stvari žene drže u kupatilu, a ne bi trebale ni za živu glavu: 0ve stvari morate hitn0 da sklonite iz kupatila
Breaking News

Pola 0vih stvari žene drže u kupatilu, a ne bi trebale ni za živu glavu: 0ve stvari morate hitn0 da sklonite iz kupatila

Ako ste neko ko ima malo kupatilo, pa samim time i manje prostora, za odlaganje nekih svojih ličnih stvari, poželjno je da ista ima dobru ventilaciju i da se često provjetrava. Nepotreban broj stvari u kupatilu i nedovoljna ventilacija mogu prouzrokovati mnoga loša stanja, od stvaranja bakterija pa nadalje.

Jako često ljudi, najviše žene svoju šminku i peškire drže u kupatilu, što nikako nije preporučljivo, pa se shodno tome, preporučuje drugo mjesto za očuvanje istih. Vlaga koja se stvara u kupatilu, može dovesti do oštećenja i smanjenja roka valjanosti, tih pobrojanih stvari.

Stručnjaci svakako savjetuju da se za takve stvari traže hladna i tamna mjesta, te da ih ne držite u policama od kupatili, na veš mašini, odnosno kupatilu uopšte. Kozmetiku znači nemojte držati u kupatilu zbog navedenih razloga. Mnoge žene su komentarisale da svoju kozmetiku i drže u spavaćim sobama gdje se nalaze stolovi za šminkanje. Gdje je vi držite?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *