Pa 0vo je strašn0: Komšije Ane Bekute otkrile šta se dešavaIo u njihovom stanu svaki dan dok je Mrka bio živ - "viče na Mrku kao da je.."
Breaking News

Pa 0vo je strašn0: Komšije Ane Bekute otkrile šta se dešavaIo u njihovom stanu svaki dan dok je Mrka bio živ – “viče na Mrku kao da je..”

Ana Bekuta jeste dugo godina na javnoj sceni. Pored toga što je svima poznata kao pjevačica, ona je i nekoliko sezona unazad aktivan član žirija jednog od najboljih i najglednaijih muzičkih takmičenja na domaćim prostorima, a kako znamo svi to su zvezde granda. Ona ipak medijima nikada nije puno pričala o svom privatnom životu, malo se o tome zna, a kako i ona sama kaže, njen privatni život je njena oaza mira. Da li je to tako? Saznali smo neke informacije od komšija:

Komšinica je rekla da su oni bili jako sretni i uljudni, da su se pozdravljali ali da se svaki da znala čudi gaIama jer je Ana negdje kasnila zbog Mrke koji je bio opušten. Kaže da niko ne bi vjerovao koliko de derala a od kako ga nema svima nedostaje to njihovo tinejdzersko ponašanje. Kaže da je Mrka neko ko svima nedostaje, a da je Ana poslije njega druga osoba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *