Nada Topčagić opet š0kiraIa javnost: "Roditelje nisam mogla da biram.." - otkrila zašto joj je majka živjela u prikoIici
Breaking News

Nada Topčagić opet š0kiraIa javnost: “Roditelje nisam mogla da biram..” – otkrila zašto joj je majka živjela u prikoIici

Svi imamo priliku ovih dana da čiramo o velikoj zvijezdi koja se povukla iz medija, ali je idalje tu negdje prisutna, kao što vidite sami radi se o Nadi Topčagić. Svi znaju njenu pjesmu “Jutor je” a upravo je ovom pjesmom van granica BaIkana proslavio jedan jako slavan fudbaler Zlatan Ibrahimović kome je ovo najdraža pjesma i koju sluša gdje god ode.

Moramo da kažemo kako je Nada znala da daje izjave koje su š0kirale široke narodne mase a sada je svojom izjavom po ko zna koji put iznenadila ljude. Da li godine nekim ljudima donesu imalo pameti? Pisali su ljudi u komentarima.

Moramo da se prisjetimo da je ona jedne prilike rekla kako ona nije mogla kao ni jedno dijete na svijetu da bira svoje roditelje, ali vjeru je mogla kako kaže izabrati i izabrala je. Mnogi su pisali da je njena sestra u Njemačkoj  i da kao i Nada ima novca, a da im majka bude u prikolici. Nada je rekla da se njihova kuća obnavljala i da je majka željela da bude na svojoj zemlji i zato je boravila tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *