Mlada uletila u salu pa zapjevala: Kada je kum vidio š0kirao se - snimak sa svadbe gledaju svi zbog obrta koji je uslijedio, pa ona je.. 0vo je nevjerovatno (Video)
Breaking News

Mlada uletila u salu pa zapjevala: Kada je kum vidio š0kirao se – snimak sa svadbe gledaju svi zbog obrta koji je uslijedio, pa ona je.. 0vo je nevjerovatno (Video)

Pol Šoproni  kako prenose mediji u svojim sada već 40tim godinama je ispričao nešto za medije. On je godinama unzad kako saznajemo bezuspješno pokušavao svoju djevojku da zaprosi.  Ališ Pilave njegova djevojka iz nekog razloga nikako nije željela da mu kaže da, kako bi oni mogli sklopiti porodicu i kako bi Pol ostvario svoje snove, toliko je pao da je počeo gubiti nadu da će ikada stati na ludi kamen.

On je imao smao tu želju, ali ona ga preduhitrila. Ona je organizovala cijelo vjenčanje, ali to je vodno bilo lažno vjenčanje njihovih prijatelja, Pol nije ni slutio da kao kum njima dolazi na svoje vjenčanje. On je ispoštovao prijatelje, a onda se Ališa pojavila u vjenčanici i uz pjesmu kleknula ispred njega, kako bi ona njega zaprosila.

Svi su se iznenadili što je ona uradila taj korak ali ono što je još više iznenadilo ljude je njegov odogovr, on je njoj tada rekao hladno “ne”. Video pogledajte klikom  OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *